En vidunderlig valpetid nærmer seg slutten

Stegg skal til Mo i Rana der han kommer til å leve på et småbruk sammen med noen høner og jaktglade Arne Johann. Mye tyder på at han kommer til å få det beste liv en jakthund kan drømme om med jaktterrenget et steinkast unna. Arne Johann kjørte sammen med en kompis over 200 mil på ett døgn for å hente valpen, så innsatsen er det lite å si på. Han er stambokført som Videggens Stegg, men kommer til å lyde navnet Fritz.

Fritz i fri dressur

Sterkas kommer til å lyde navnet Spot kommer til en erfaren hundeeier på Årnes. Christine har kongepuddelen Rokko og katten Fuzzy fra før, og han kommer derfor til å få både selskap og "privatlærer" fra første dag.

De siste ukene før levering fikk valpene noen små kjøreturer i nærmiljøet for å tilvennes til bil. Alt er lettere når man lærer i flokk i trygge omgivelser, og tilbakemeldingene vi har fått fra valpekjøperene tyder på at dette hadde vært bra. Alle valpene virker trygge på bikjøring.

De siste ukene brukte Skoja til å oppdra sine undersåtter. Alle skulle settes på plass og hun ga seg ikke før de hadde forstått at ydmykhet er en forutsetning for å leve i harmoni med andre hunder. Til tider kunne det gå nokså voldsomt for seg, og det var ikke lett å la være å gripe inn i oppdragelsen.

Hva er det mutter'n driver med? Her er det visst best å ligge rolig og se på.

Her er det visst best å skygge banen

Må jo teste kreftene mot søsken før man drar ut i den store verden.

Imola (den skimle på bildet) reiste til vår gode venn Ole Kristian i på Åmot i Buskerud. Ole Kristian har Gordon Setteren Enzo fra før og Imola får nye ører å bite i. Tilbakemeldingene fra Ole Kistian tyder på at damen er frekk og glad og finner seg vel til rette i sitt nye hjem. :)

Taiga skal til erfarne jegere og hundeeiere i Trondheim. De har 8 år gamle LV Telle fra før.

Birk var minstemann i flokken som gikk sine egne veier. Får håpe støkkjeger Sture slipper å jakte på støkk i framtida da..........

Arne Johann med Stegg (Fritz)

Ivar og Lina Marie med Taiga

Sture og Hanne med Birk

Eli og Ken Olav med Castor

Ole Kristian med Imola

Wenche og Kjetil med Stella

Christine med Sterkas

Til slutt kom tida da gjengen skulle leveres vidre til nye eiere. Det ble en hyggelig tid med mange nye bekjentskaper. Vi ønskar alle sammen lykke til med et nytt familiemedlem og takker for den tida vi fikk gleden av å ha valpeflokken på tunet.

"En valp er den eneste kjærlighet som kan kjøpes for penger".