Fotoalbum

Valpene er nå blitt fem uker gamle og det begynner å bli livlig på kjøkkenet. Det har vært en våt og kjølig periode ute, så vi har bare sluppet dem ut en halv times tid om morgen og kveld for at de skal venne seg til utelivet. Når vi ser at de begynner å bli kalde loser vi dem inn på kjøkkenet for kos og fôring.
 
Skoja begynner å bli litt preget av morsrollen, men er fortsatt snill og tålmodig med dem til tross for at de har fått spisse tenner. For fjorten dager siden fikk de sin første ormekur, og vi klipper spisse valpeklør  hver uke for å beskytte Skoja og for å trene valpene  på å bli hådtert.  

Det er stadig valpekjøpere innom og valpene er trygge og sosiale. Det er nå bare tre uker igjen til de skal forlate oss, og vi ser fram til den dagen med blandete følelser. Det skal bli godt å få tid til å gjøre andre ting enn valpestell og vask, men samtidig vet jeg at vi kommer til å savne dem når de forlater oss. Folk blir glade og vennlige når de får en valp i fanget, og to måneder med et valpekull er en gave. Jeg er glad vi skal beholde en valp denne gangen og gleder meg til å begynne å jobbe med en unghund igjen.